Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ενημερωτική εκδήλωση για τον εμβολιασμό κατά κορωνοϊού

Από το Τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ

Ενημερωτική εκδήλωση για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού διοργανώνει το Τμήμα Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση με τίτλο «Γιατί πρέπει να εμβολιαστούμε;» θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020, 12.00-15.00.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, Καθηγητής Θεόδωρος Δαρδαβέσης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ, Καθηγητής Κυριάκος Αναστασιάδης, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος, Καθηγητής Στέφανος Τριαρίδης, καθώς και μέλη ΔΕΠ του Τμήματος.

Σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα απαντηθούν:

- ερωτήσεις που προβληματίζουν όλους,

- ερωτήσεις έγκριτων δημοσιογράφων,

- απορίες του κοινού, που θα υποβάλλονται διαδικτυακά. 

Οι ενδιαφερόμενες/ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.livemedia.gr/emvolia

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ