Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Παράδοση βιβλίων στην πόρτα δημοτών στην Καλαμαριά

Θεσσαλονίκη: Παράδοση βιβλίων στην πόρτα δημοτών στην Καλαμαριά
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Οι εργαζόμενοι των βιβλιοθηκών συγκεντρώνουν τα βιβλία, με τα στοιχεία των δημοτών, που έδειξαν ενδιαφέρον και προχωρούν στην παράδοση στην πόρτα τους

Στηρίζοντας τους λάτρεις του βιβλίου, η Αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και δια βίου μάθησης, προχώρησε στην παράδοση βιβλίων κατ’ οίκον. Εξαιτίας της πανδημίας η φυσική παρουσία των πολιτών στις βιβλιοθήκες του δήμου Καλαμαριάς δεν είναι επιτρεπτή.

Για το λόγο αυτό όσοι έχουν κάρτα μέλους, έκαναν ηλεκτρονικές κρατήσεις στα βιβλία που επιθυμούσαν. Οι εργαζόμενοι των βιβλιοθηκών συγκεντρώνουν τα βιβλία, με τα στοιχεία των δημοτών, που έδειξαν ενδιαφέρον και προχωρούν στην παράδοση των βιβλίων, μπροστά στην πόρτα τους.

Η Αντιδημαρχία Παιδείας θα συνεχίσει τη συγκεκριμένη δράση μέχρι να δοθεί το πράσινο φως ώστε οι φίλοι του βιβλίου να επιστρέψουν και πάλι στον αγαπημένο τους χώρο.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
«Βόμβα» από Γερμανία: Η πρώτη πρόταση για πανευρωπαϊκό lockdown

Νέο mRNA εμβόλιο για τον κορωνοϊό - Δεν χρειάζεται δεύτερη δόση
koronoios-epistimonas