Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο από πεζή γυναίκα στη Θεσσαλονίκη

Έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο από πεζή γυναίκα στη Θεσσαλονίκη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Άμεση επέμβαση της ομάδας ΔΙΑΣ που εντόπισε και συνέλαβε τους δύο δράστες

Περιπολούντες αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ., βραδινές ώρες χθες (18-01-2021), εντόπισαν στην περιοχή κέντρου πόλης και συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς 21 και 31 ετών, για κλοπή κινητού τηλεφώνου από ανυποψίαστη πεζή.

Σε έλεγχο που τους έγινε, στην κατοχή ενός εξ’ αυτών βρέθηκε άδεια ικανότητας οδήγησης με στοιχεία άλλου ατόμου, η οποία είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο.

Σύλληψη ατόμου για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης μεσημβρινές ώρες χθες (18-01-2021), συνέλαβαν 24χρονο ημεδαπό καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν τρείς (3) αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης (15) ετών, (2) μηνών, ποινή φυλάκισης (2) ετών και (2) μηνών και χρηματική ποινή, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών, για κλοπή και αντίσταση.

Εξιχνιάσεις κλοπών

Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Καλαμαριάς εξιχνίασαν τρείς (3) περιπτώσεις κλοπής που έλαβαν χώρα σε περιοχές αρμοδιότητάς τους, κατά το χρονικό διάστημα Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2020. Πρόκειται για κλοπή υλικοτεχνικού εξοπλισμού από χώρους εταιρείας, για κλοπή οχήματος νεαρής γυναίκας και τσάντας από πεζό ημεδαπό. Στην τελευταία περίπτωση, ο δράστης έκανε χρήση τραπεζικής κάρτας του παθόντα προχωρώντας σε αγορές.

Σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος ισάριθμων  ατόμων οι οποίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι Υπηρεσίες των υφιστάμενων Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσουν μεγάλο μέρος καταγγελλόμενων υποθέσεων.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Μειωμένα τα τιμολόγια διανομής το 2021

Θεσσαλονίκη: Rapid tests σε μέλη του ΕΕΘ αύριο στην Καλαμαριά