Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΕΠΙΣΗΜΟ: Απαγορεύεται το take – away για 3 ημέρες από μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας

Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης μετά τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη νωρίτερα για απαγόρευση και του take away τα Σαββατοκύριακα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η απαγόρευση ξεκινά από αύριο Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και θα ισχύει και για το επόμενο σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης:

Αύριο, Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Φεβρουαρίου απαγορεύεται μόνο στις περιοχές Αττικής, Θεσσαλονίκης & Χαλκιδικής η διαδικασία παραλαβής από το κατάστημα (take away) από τις επιχειρήσεις εστίασης, σύμφωνα με την απόφαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

Η υπηρεσία παράδοσης κατ’ οίκον (delivery) θα λειτουργεί κανονικά.

Εξυπακούεται ότι κατά τις προαναφερθείσες ημέρες επιτρέπεται η διαδικασία παραλαβής από το κατάστημα (take away) από τις επιχειρήσεις εστίασης στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, ενώ από την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στο σύνολο της επικράτειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 38χρονη από βόμβα στο κέντρο – Ποια η γυναίκα, πώς έγινε η έκρηξη
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο - Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η βόμβα να εξερράγη στα χέρια της
Θεσσαλονίκη: Νεκρή 38χρονη από βόμβα στο κέντρο – Ποια η γυναίκα, πώς έγινε η έκρηξη