Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δωρεάν rapid tests σήμερα και αύριο στο δήμο Θεσσαλονίκης

Από κλιμάκια του ΕΟΔΥ

Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) για Covid-19 θα πραγματοποιήσουν κλιμάκια του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στον Δήμο Θεσσαλονίκης, σήμερα Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται εγκατεστημένα στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης από τις 10.00 το πρωί μέχρι και τις 3 μετά το μεσημέρι και θα διενεργούν rapid tests στους πολίτες. Για τη μετακίνησή τους οι πολίτες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο 13033.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέθανε σε ηλικία 39 ετών η Όλγα Γεωργοπούλου - Πρωταθλήτρια του πινγκ πονγκ
Μετά από μάχη που έδινε με την επάρατη νόσο - Μόλις την περασμένη βδομάδα καθοδήγησε τη γυναικεία ομάδα του Πέρα στα πλέι οφ της Α1 κατηγορίας
Πέθανε σε ηλικία 39 ετών η Όλγα Γεωργοπούλου - Πρωταθλήτρια του πινγκ πονγκ