Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Τους έγραψαν γιατί τα κατοικίδιά τους δεν είχαν λουρί

Θεσσαλονίκη: Τους έγραψαν γιατί τα κατοικίδιά τους δεν είχαν λουρί
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τρεις παραβάσεις ιδιοκτητών δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς

Η Ελληνική Αστυνομία ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στο ζήτημα της προστασίας των ζώων, δίνει βαρύτητα στην εφαρμογή τήρησης της νομοθεσίας περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου με τη συμμετοχή υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, μεσημεριανές – βραδινές ώρες χθες (23-02-2021), στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν συνολικά είκοσι τρεις (23) ελέγχους σε ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς, σχετικά με τις υποχρεώσεις τους, που απορρέουν από την ισχύουσα νομοθεσία (νόμιμη κατοχή, ηλεκτρονική ταυτότητα, υποχρεώσεις ιδιοκτητών, τήρηση κανόνων ευζωίας κ.α.) και βεβαίωσαν τρεις (3) παραβάσεις για «περίπατο ζώου άνευ οδηγού (λουρί)».

Στόχος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης είναι η συνέχιση υλοποίησης παρόμοιων δράσεων και η επέκταση αυτών σε χώρους στους οποίους παρατηρείται αυξημένη προσέλευση ιδιοκτητών δεσποζόμενων ζώων, για την αποτελεσματική ενημέρωση των πολιτών, την τήρηση της νομιμότητας και την εξασφάλιση της ευζωίας των ζώων.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Προχωρά η μελέτη για το νέο πολιτιστικό κέντρο Ταγαράδων

Λύγισε ο Κικίλιας για το βρέφος 24 μηνών στη ΜΕΘ με κορωνοϊό (VIDEO)
kikilias