Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χωρίς νερό για 4 ώρες αύριο Παρασκευή περιοχή στη Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Λόγω εργασιών για σύνδεση νέου αγωγού Φ110

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν εργασίες για σύνδεση νέου αγωγού Φ110 στην συμβολή των οδών Μεσολογγίου με Στρατήγη στην Πυλαία του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη.

Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Μεσολογγίου, Στρατήγη, Τερψιθέας, 17ης Νοέμβρη και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη .

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέτρος Κόκκαλης: Υπάρχουν συζητήσεις με την ΕΛΑΣ του Τσίπρα
Έκανε λόγο για «πάνδημο πολιτικό αίτημα για υπέρβαση του πολυκερματισμού» - Τι είπε για την αποχώρησή του από τον κομματικό σχηματισμό «Κόσμος»
Πέτρος Κόκκαλης: Υπάρχουν συζητήσεις με την ΕΛΑΣ του Τσίπρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους
«Εμείς έχουμε μειώσει ή καταργήσει 83 άμεσους και έμμεσους φόρους» - «Τα έργα είναι πιο ισχυρά από τα μεγάλα λόγια» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους