Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προβολή βίντεο στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου για την επέτειο του 1821

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Tην επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 τιμά ο Δήμος Ωραιοκάστρου και με την προβολή βίντεο (video mapping) στο κτίριο του Δημαρχείου.

Συγκεκριμένα προβλήθηκαν το επίσημο βιντεοκλίπ της επετείου των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση του 1821, το «Ας κρατήσουν οι χοροί», ο Εθνικός Ύμνος στη νοηματική γλώσσα, ο Θούριος του Ρήγα από τη φωνή του Ξυλούρη και άλλα τραγούδια σχετικά με την Ελληνική Επανάσταση!

Εξάλλου με συμβολικές δράσεις που τονώνουν το εθνικό φρόνημα τιμά ο Δήμος Ωραιοκάστρου την διακοσιοστή επέτειο της Επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821, παρά τους περιορισμούς που βιώνουμε λόγω της πανδημίας του Covid-19.

oraiokastro_2.jpg

Στον ιστό του Δημαρχείου αναρτήθηκε σημαία με την μορφή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, στην οποία αναγράφονται τα λόγια του: «Εισ' Έλληνας; Τι προσκυνάς; Σήκω πάνω. Εμείς και στους θεούς ορθοί μιλούμε». Παράλληλα, στους ιστούς που είναι τοποθετημένοι στη Γαλήνη και στις οδούς Προφήτου Ραφαήλ και Φλωρίνης αναρτήθηκαν τρεις σημαίες με συμβολικά θέματα από την Επανάσταση του 1821. Η πρώτη σημαία απεικονίζει την «Ελλάδα Ευγνωμονούσα», στη δεύτερη σημαία αναγράφεται: «Θυμάμαι για να έχω μέλλον / 200 Χρόνια Ελευθερίας 1821-2021» και στην τρίτη ναυτική σημαία της Επανάστασης αναγράφεται: «Ελευθερία ή Θάνατος».

https://www.facebook.com/MunicipalityOraiokastro/posts/1191602827936356

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Το 87,4% των πωλήσεων ακινήτων στη Θεσσαλονίκη αφορά κατοικίες, ενώ το 87% είναι άνω των 20 ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία της RE/MAX Ελλάς
Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Ο δήμος ανέπτυξε τις θέσεις του σχετικά με την αντίθεσή του στο Προεδρικό Διάταγμα για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς