Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο ο Αλκιβιάδης Στεφανής

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφτηκε και την 113 Πτέρυγα Μάχης

Το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως (ΓΣΝΕ) και την 113 Πτέρυγα Μάχης επισκέφθηκε, σήμερα, Τρίτη 6 Απριλίου, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως (ΓΣΝΕ) στη Θεσσαλονίκη, ο Αλκ. Στεφανής συναντήθηκε με τον διοικητή ταξίαρχο Γεώργιο Γκούβα και συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας.

Όπως ανακοινώθηκε, στη συνέχεια, ο υφυπουργός μετέβη στην 113 Πτέρυγα Μάχης, όπου έχει την έδρα του ο Σύλλογος Ιστορικών Στρατιωτικών Οχημάτων και παρακολούθησε τις εργασίες αναπαλαίωσης του τεθωρακισμένου οχήματος Μ8.

Ακολούθως, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε με τη βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης κυρία Έλενα Ράπτη, με την οποία εξέτασαν την πορεία του σχεδίου ενημέρωσης του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων για ζητήματα παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Επίσης, ο Αλκ. Στεφανής πραγματοποίησε συναντήσεις με τον βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης Δημήτριο Κούβελα και τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) καθηγητή Στυλιανό Κατρανίδη, κατά τις οποίες συζητήθηκαν για θέματα αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, στο πλαίσιο ευρύτερης συνεργασίας με το ΠΑΜΑΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πόσα μειονοτικά σχολεία έκλεισαν στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη
Δεν υπάρχει καμία στοχοποίηση των μειονοτικών σχολείων, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης
Πόσα μειονοτικά σχολεία έκλεισαν στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη
Νέες ρυθμίσεις για τις συντάξεις χηρείας – Καταργούνται οι μειώσεις μετά την τριετία
Μπαίνει τέλος σε μια κοινωνική αδικία δέκα ετών, είπε η Νίκη Κεραμέως – Πότε ψηφίζονται στη Βουλή
Νέες ρυθμίσεις για τις συντάξεις χηρείας – Καταργούνται οι μειώσεις μετά την τριετία