Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Μόνο στο υποχρεωτικό ωράριο λειτουργίας φαρμακείων η διάθεση self test

Θεσσαλονίκη: Μόνο στο υποχρεωτικό ωράριο λειτουργίας φαρμακείων η διάθεση self test
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο ΦΣΘ για το ωράριο διάθεσης των self tests από τα φαρμακεία

Μόνο κατά το υποχρεωτικό ωράριο των φαρμακείων βάσει νόμου θα γίνεται πλέον η διανομή των self tests, όπως αποφάσισε, στη διάρκεια της σημερινής έκτακτης συνεδρίασής του, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ).

Έτσι, πλέον τα self tests θα διατίθενται από τα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης Δευτέρα και Τετάρτη από 08:00-14:00 και Τρίτη- Πέμπτη και Παρασκευή από 08:00-14:00 και από 17:00-21:00.

Ο ΦΣΘ ενημερώνει παράλληλα ότι η πλατφόρμα με τους ΑΜΚΑ των πολιτών που δικαιούνται δωρεάν self tests θα είναι κλειστή από το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου στις 20:00 έως και την Τετάρτη 5 Μαΐου στις 08:00, όπως και κάθε Σαββατοκύριακο έως το τέλος Μαΐου. Επίσης τα φαρμακεία δεν θα διαθέτουν self tests στη διάρκεια των διανυκτερεύσεων.

Ο ΦΣΘ απευθύνει έκκληση στους πολίτες να σεβαστούν την απόφαση αυτή γλιτώνοντας το συνωστισμό και την ταλαιπωρία και συμβάλλοντας κι αυτοί στην ομαλή λειτουργία των φαρμακείων της πόλης.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πέτσας: Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να στηρίξουμε την πραγματική οικονομία

Προσαγωγή Φουρθιώτη από την Αστυνομία - Έρευνα στο σπίτι του