Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Rapid test στο Δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης

Σε ποιο σημείο και ποιες ώρες θα γίνονται τα τεστ

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης πρόκειται πραγματοποιήσει έκτακτη δράση ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) σε πεζούς, την Πέμπτη 6 Μαΐου από τις 10π.μ. έως τις 2:30 μ.μ. στην Πλατεία Κωνσταντίνου Τσομπάνογλου στη Μενεμένη.

Υπενθυμίζεται για ακόμη μία φορά ότι οι πολίτες που θα προσέλθουν για την εξέταση θα πρέπει να δηλώσουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε). Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία
Πιστεύουμε ότι χωρίς αυξημένη πίεση, η Ρωσία δεν θα λάβει πραγματικά πρακτικά μέτρα για να τερματίσει τον πόλεμο, δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία