Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Βιασμός 21χρονης εργαζόμενης από τον εργοδότη της

Συνελήφθη και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη ένας 30χρονος μετά από καταγγελία 21χρονης

Την υπάλληλό του κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά 30χρονος ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων, ο οποίος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη.

Είχε προηγηθεί καταγγελία της εργαζόμενης, 21 ετών, σύμφωνα με την οποία η εις βάρος της πράξεις τελέστηκαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής, εντός του βενζινάδικου που βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Κατά την ίδια καταγγελία, ο κατηγορούμενος στη συνέχεια την απείλησε προκειμένου να μην μιλήσει. Ακολούθησε η σύλληψή του με την αυτόφωρη διαδικασία και εναντίον του η εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες για βιασμό και απειλή, ενώ τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία.

Ο ίδιος φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.

 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σε ανακοίνωσή της για το θέμα, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Συνελήφθη, έπειτα από σχετική καταγγελία, 30χρονος ημεδαπός, για τα αδικήματα του Βιασμού και της Παράνομης Βίας σε βάρος 21χρονης αλλοδαπής, πράξεις που τελέστηκαν βραδινές ώρες την 16-05-2021, σε επιχείρηση ιδιοκτησίας του 30χρονου, οπού εργαζόταν η καταγγέλλουσα, στην περιοχή της Καρδίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το απλό τεστ που «δείχνει» τον αυτισμό: Με ακρίβεια 85% - Από μία μικρή κίνηση
Μια απλή και καθημερινή κίνηση θα μπορούσε να αποκαλύψει εγκαίρως τα παιδιά αλλά και τους ενήλικες, που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού
Το απλό τεστ που «δείχνει» τον αυτισμό: Με ακρίβεια 85% - Από μία μικρή κίνηση