Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δύο ομάδες των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής

Στην Ελλάδα η φετινή διοργάνωση με τη συμμετοχή 200 ομάδων από όλο τον κόσμο

Οι Α.Τ.Ο.Μ.S και οι SMARTies, οι ομάδες ρομποτικής του Γυμνασίου και του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη, αντίστοιχα, προκρίθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής FIRST® LEGO® LEAGUE Virtual Open International Greece , που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 27 Ιουνίου 2021.

Στη φετινή διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, θα συμμετέχουν 200 ομάδες από όλο τον κόσμο.

Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους κατάφεραν να φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα και να συνεχίσουν δυναμικά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

fll-2021-atoms-smarties-v2.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Η επιχείρηση θρίλερ για το μωρό που έκλαιγε στο μπαλκόνι – Συγκλονίζει αστυνομικός
«Οι γονείς κοιμόντουσαν στο δωμάτιο με άλλα τρία ανήλικα ενώ το παιδί έκλαιγε»
Θεσσαλονίκη: Η επιχείρηση θρίλερ για το μωρό που έκλαιγε στο μπαλκόνι – Συγκλονίζει αστυνομικός
Προανακριτική για Τέμπη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα απέχει από την αυριανή ψηφοφορία
Απαράδεκτη χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ «την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής να μην γίνει η αυριανή ψηφοφορία ανά πρόσωπο και αδίκημα»
Προανακριτική για Τέμπη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα απέχει από την αυριανή ψηφοφορία