Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έκτακτο:

Θεσσαλονίκη: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη Νεοχωρούδα

Θεσσαλονίκη: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη Νεοχωρούδα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Το έργο της Πυροσβεστικής ενίσχυσε και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωραιοκάστρου

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Νεοχωρούδα, του δήμου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις πυροσβεστικό ελικόπτερο. 

Το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής σε περιοχή της Νεοχωρούδας με χαμηλή βλάστηση ενίσχυσε το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Στο σημείο της πυρκαγιάς έσπευσε και επιχείρησε επικουρικά η υδροφόρα του Δήμου Ωραιοκάστρου. Επίσης, έπειτα από συνεννόηση με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΚΜ κινητοποιήθηκαν δύο μηχανήματα έργου που συνέδραμαν στο έργο της πυροσβεστικής. Η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση κινητοποίηση και αποτελεσματική αντιμετώπιση της φωτιάς με επίγεια και εναέρια μέσα πυρόσβεσης.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Έρχεται η φονική «Ψυχρή Λίμνη»: Βροχές και υδροστρόβιλοι – Πότε θα χτυπήσει

Κορωνοϊός: Και με self test η επιστροφή από τα νησιά – Τι προβλέπει η ΚΥΑ