Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Αίσιο τέλος για τον 36χρονο αγνοούμενο – Βρέθηκε στην Πιερία

Θεσσαλονίκη: Αίσιο τέλος για τον 36χρονο αγνοούμενο – Βρέθηκε στην Πιερία
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Επικοινώνησε με τους οικείους του και είναι καλά στην υγεία του

Αίσιο τέλος είχε η ιστορία της εξαφάνισης ενός 36χρονου από την περιοχή της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, ο 36χρονος άνδρας εξαφανίστηκε από τις 13/08 από την περιοχή της Σίνδου όπου διέμενε προσωρινά τους τελευταίους δύο μήνες, παίρνοντας μαζί του μόνο ένα σακίδιο με ρούχα.

Αμέσως κινητοποιήθηκε τόσο η αστυνομία, όσο και ο κοινωνικός συναγερμός Silver Alert μέσω της Γραμμής Ζωής, ενώ η εθελοντική ομάδα ΟΦΚΑΘ έκανε έρευνες σε πολλά σημεία στον νομό Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος αντιλήφθηκε ότι η οικογένεια του τον αναζητά και κινητοποίησε ολόκληρο μηχανισμό για τον εντοπισμό του. Έτσι αργά χθες 17/08 το απόγευμα επικοινώνησε με τους οικείους του αναφέροντας πως είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον στον νομό Πιερίας.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τσιτσιπάς: Η πρώτη ανάρτηση μετά από το σάλο για το μη εμβολιασμό του

Κάηκαν πάνω από 80.000 στα Βίλια – Σοβαρός ο κίνδυνος για αναζωπυρώσεις