Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κούβελας: Σύντομα οριστική λύση στα «ανταλλάξιμα» της Καλαμαριάς

Κούβελας: Σύντομα οριστική λύση στα «ανταλλάξιμα» της Καλαμαριάς
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Μέσα στο φθινόπωρο, οι πολίτες θα απαλλαγούν από την «ομηρία» στην οποία βρίσκονται και θα νιώσουν ασφαλείς», αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ

Συνεχείς επαφές με τα υπουργεία Οικονομικών, Δικαιοσύνης και Περιβάλλοντος για το θέμα των «ανταλλάξιμων» οικοπέδων της Καλαμαριάς έχει ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Κούβελας.

«Στόχος μας είναι, το συντομότερο δυνατό, να καταλήξει η σχετική νομοθετική πρωτοβουλία η οποία θα λύσει επιτέλους το πρόβλημα που κρατάει ομήρους εκατοντάδες πολίτες στην Καλαμαριά, σε βάρος της περιουσίας των οποίων το ελληνικό δημόσιο προβάλλει απαιτήσεις», τονίζει ο κ. Κούβελας.

Ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης, ο οποίος επιζητεί άμεση λύση του γόρδιου δεσμού που αποτελούν εδώ και δεκαετίες τα γνωστά ως «ανταλλάξιμα» οικόπεδα στην Καλαμαριά εκφράζει την ικανοποίηση του, καθώς οι υπηρεσίες των συναρμόδιων υπουργείων κινούνται με γρήγορους και εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να ολοκληρωθεί το συντομότερο η νομοθετική διαδικασία και να απαλλαγούν από την αγωνία οι οικογένειες που ταλαιπωρούνται χρόνια.

«Είμαστε δίπλα στους πολίτες και είμαι αποφασισμένος να μην αφήσω όσους εμπλέκονται να ησυχάσουν, μέχρι να επιλυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα που χρονίζει», υπογραμμίζει και συμπληρώνει ότι «από τη διαρκή επαφή που έχω με τους αρμόδιους υπουργούς και τις υπηρεσίες, υπολογίζω ότι μέσα στο φθινόπωρο, οι πολίτες θα απαλλαγούν από την «ομηρία» στην οποία βρίσκονται και θα νιώσουν ασφαλείς».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Αλλαγές στις ανακοινώσεις για κορωνοϊό – Έρχονται τεστ και σε εμβολιασμένους

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης διαλύει το ΕΣΥ - Από την πίσω πόρτα ιδιωτικοποίησή του