Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Άμεσα ξεκινάει η Β΄Φάση Δικτύου Ομβρίων Υδάτων στην Καλαμαριά

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο προϋπολογισμός του έργου υπολογίζεται στα 10.520.000€

Συγκροτήθηκε η επιτροπή διαγωνισμού για την ανάθεση δημόσιας σύμβασης του  πολυαναμενόμενου έργου με τίτλο «Αποχέτευση Ομβρίων Υδάτων Νοτίου Τμήματος Δήμου Καλαμαριάς-Φάση Β’.

Το συγκεκριμένο έργο, ο προϋπολογισμός του οποίου υπολογίζεται στα 10.520.000€, θα μεταφέρει τα όμβρια ύδατα της ευρύτερης περιοχής της οδού Πόντου έως της Περιφερειακή Τάφρο του Δήμου Καλαμαριάς και θα καταλήγουν στον Θερμαϊκό κόλπο.

«Ολοκληρώθηκε η Α΄Φάση και δημοπρατείται η Β’ Φάση Ομβρίων, που θα κατασκευαστεί τα επόμενα χρόνια, ενώ ήδη για τη μελέτη της Γ’ Φάσης (περιοχή Βότση-Κηφισιά), έχει κατατεθεί πρόταση και αναμένεται η έγκριση χρηματοδότησης στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης. Παρεμβάσεις για μικρά προβληματικά σημεία του δικτύου έχουν ζητηθεί από την ΕΥΑΘ, η οποία τα μελετάει και κινούμαστε με χρονοδιάγραμμα, ώστε σε 5-6 χρόνια η Καλαμαριά να είναι θωρακισμένη, αναγνωρίζοντας τους κινδύνους που κρύβει η κλιματική αλλαγή» δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

map_omvrion-1024x482.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

karxarias
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»