Μ.Λ.
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η πορεία που ξεκίνησε πριν από λίγο από την πλατεία Λευκού Πύργου.
Με τη συμμετοχή περίπου 2.500 αντιεμβολιαστών η πορεία ξεκίνησε κινούμενη προς το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ συνέχισε προς το Δημαρχείο.
Με σημαίες στα χέρια φωνάζουν συνθήματα κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και κατά της κυβέρνησης.
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν σχηματίσει φραγμό σταματώντας την πορεία χωρίς να επιτρέπουν να κινηθεί προς το Βελλίδειο όπου θα διεξαχθεί η ομιλία του πρωθυπουργού στις 20:00.
Σημειώνεται ότι ελικόπτερο της Αστυνομίας περνά πάνω από την περιοχή.








Την ίδια στιγμή σε εξέλιξη βρίσκεται μαζική συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία της ΧΑΝΘ, ενώ πριν λίγα λεπτά ξεκίνησε και η πορεία από αντιεξουσιαστές και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς από την Καμάρα, κινούμενη επί της Εγνατίας.