Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Επίσκεψη Ευθυμίου στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Θεσσαλονίκη: Επίσκεψη Ευθυμίου στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ενημερώθηκε για την ετοιμότητα περίθαλψης παιδιών με κορωνοϊό

Επίσκεψη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε η βουλεύτρια Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Α. Ευθυμίου, συνεχίζοντας τον κύκλο των επισκέψεων που πραγματοποιεί στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Η κ. Ευθυμίου κατά την επίσκεψή της συναντήθηκε με τον Διοικητή του Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειου, Νικόλαο Αντωνάκη και τους Αναπληρωτές Διοικητές, Γεώργιο Ταρασίδη και Τιτοπούλου Αλεξάνδρα και ενημερώθηκε σχετικά με «την ετοιμότητα του νοσοκομείου περίθαλψης παιδιών που ενδέχεται να νοσήσουν από COVID - 19».

Σε ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό της στο facebook, αναφέρει:

Στο ΓΝΘ Ιπποκράτειο, όπου συναντήθηκα με τον Διοικητή του νοσοκομείου, Νικόλαο Αντωνάκη και τους Αναπληρωτές Διοικητές, Γεώργιο Ταρασίδη και Τιτοπούλου Αλεξάνδρα.

Στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε, στο 4ο κύμα της πανδημίας, που συμπίπτει με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, έκρινα προτεραιότητα να επισκεφτώ το Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο και εκτός των άλλων θεμάτων, να ενημερωθώ για την ετοιμότητα του νοσοκομείου περίθαλψης παιδιών που ενδέχεται να νοσήσουν από COVID - 19. Επισκέφτηκα όλα τα νοσοκομεία της Περιφέρειάς μου και ενημερώθηκα για τα ζητήματα που τους απασχολούν και έχω καταθέσει σχετικές προτάσεις στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων, για την υποστήριξη του κυβερνητικού έργου και την ενίσχυση της δημόσιας υγείας.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Αστυνομικοί σκύλοι εντόπισαν πάνω από 21 κιλά κάνναβης (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Με 80 λεωφορεία ενισχύεται ο στόλος του ΟΑΣΘ (VIDEO)