Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έκτακτο:

Θεσσαλονίκη: Συγκλονισμένος ο πατέρας Τσουμάνη από το θάνατο του γιου του

Θεσσαλονίκη: Συγκλονισμένος ο πατέρας Τσουμάνη από το θάνατο του γιου του
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή

Απαντήσεις για τον θάνατο του γιου του και ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού Νίκου Τσουμάνη, που βρέθηκε νωρίς το πρωί νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του στη Μαρίνα της Καλαμαριάς, αναζητά ο πατέρας του και όλη η οικογένεια του στη Θεσπρωτία.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr συγκλονισμένος για τον θάνατο του γιου του ο Λεωνίδας Τσουμάνης, με το παιδί του είχαν να μιλήσουν εδώ και δέκα μέρες: «Δεν μπορώ να μιλήσω, προσπαθώ να μάθω τι έχει συμβεί και το παιδί μου είχε αυτό το τέλος. Δεν είχαμε μιλήσει τελευταία, είχαμε μέρες να μιλήσουμε. Δεν ξέρω τι έγινε, δεν μπορώ να καταλάβω. Είχαμε να μιλήσουμε καμιά δεκαριά μέρες. Κάποιοι λένε πως είχε οικονομικά προβλήματα, ίσως να ήταν κι έτσι. Και του χρωστούσαν πολλά λεφτά, ίσως και να χρωστούσε. Οι ομάδες που έπαιζε μπάλα δεν τον πλήρωναν, ίσως, δεν ξέρω τι να πω».

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστός ο 31χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε να έχει στο λαιμό του διπλά tie wrap, με το κούμπωμα στο πλάι με το σκηνικό σύμφωνα με τους ειδικούς να δείχνει αυτοκτονία. Όπως ανέφεραν στο protothema.gr αναλυτές της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αυτό ερμηνεύεται ως κίνηση του ιδίου και όχι δεύτερου προσώπου, ενώ το κάθισμα ήταν τραβηγμένο σε τέτοια θέση όπου όπως εξηγούν δεν θα μπορούσε άλλο άτομο να μπει από πίσω και να τον πνίξει. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί σημείωμα.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 30χρονος για την επίθεση εναντίον μελών της ΚΝΕ

Μειώθηκαν τα θανατηφόρα τροχαία φέτος το Σεπτέμβριο στην Κεντρική Μακεδονία