Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν rapid test για πεζούς στο Ωραιόκαστρο

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ποιες μέρες και σε ποια σημεία θα βρίσκονται τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ

Νέους δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 για πεζούς θα διενεργήσουν στο Δ. Ωραιοκάστρου κλιμάκια του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Ειδικότερα, τα rapid test θα γίνουν την Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021 και την Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021. Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στο ισόγειο του κτιρίου «Ι. Καποδίστριας», στο χώρο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου (Β. Γεωργίου 23 και  Τραπεζούντος, Ωραιόκαστρο) και θα διενεργούν δωρεάν τεστ σε πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση.

Τα τεστ θα γίνονται από τις 09.30 έως τις 15.00.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ: https://eody.gov.gr/.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πιερρακάκης: Παράταση στη ρύθμιση για το ελβετικό φράγκο – Η νέα προθεσμία
Είπε ότι «έχουμε 14.000 δανειολήπτες που έχουν προχωρήσει σε αίτηση ένταξης, η ρύθμιση πιάνει και θα δοθεί μια παράταση με το τρέχον νομοσχέδιο»
Πιερρακάκης: Παράταση στη ρύθμιση για το ελβετικό φράγκο – Η νέα προθεσμία
Μπακογιάννη: Δεν θα είναι ωραίο να συναντήσει τα παιδιά μου στον δρόμο ο Γιωτόπουλος
Αναφερόμενη στον καταδικασμένο ως αρχηγό της οργάνωσης, η πρώην υπουργός ανέφερε πως «δεν έχει μετανιώσει για τίποτα» - Τι είπε για τον Αντώνη Σαμαρά
Μπακογιάννη: Δεν θα είναι ωραίο να συναντήσει τα παιδιά μου στον δρόμο ο Γιωτόπουλος