Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: 7 συλλήψεις χθες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται από την αστυνομία σε διάφορες περιοχές της πόλης

Συνολικά 7 συλλήψεις έγιναν από την αστυνομία το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη για υποθέσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, στο πλαίσιο των σχετικών ελέγχων που γίνονται καθημερινά. Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομικών Επιχειρήσεων και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν, σε διάφορες περιοχές του Νομού, συνολικά επτά (7) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ηλεκτρικά πατίνια: Να πατήσει… «φρένο» στις παραβάσεις θέλει ο δήμος Θεσσαλονίκης
Εν αναμονή της έγκρισης της Κανονιστικής ο δήμος Θεσσαλονίκης – Συνεχείς οι έλεγχοι αλλά και τα πρόστιμα από Τροχαία και δημοτική αστυνομία
Ηλεκτρικά πατίνια: Να πατήσει… «φρένο» στις παραβάσεις θέλει ο δήμος Θεσσαλονίκης