Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή οι 15χρονοι για τη «ληστεία» με ψεύτικο πιστόλι

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή οι 15χρονοι για τη «ληστεία» με ψεύτικο πιστόλι
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Επιτέθηκαν σε πεζούς και αστυνομικούς για να ανεβάσουν video στα social media

Σε τακτικό ανακριτή παραπέμφθηκαν να απολογηθούν πέντε 15χρονοι που συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι επιτέθηκαν με ψεύτικο όπλο σε δύο πεζούς για να τους ληστέψουν, ενώ όταν κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. ένας εξ αυτών «σημάδεψε» με το ίδιο όπλο αστυνομικούς της Ασφάλειας που επέβαιναν σε συμβατικό αυτοκίνητο.

Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών Αναξιμάνδρου και Νικ. Πλαστήρα, στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης. Ύστερα από αστυνομικές αναζητήσεις συνελήφθησαν οι πέντε ανήλικοι, ενώ ενημερώθηκαν και οι γονείς τους, που κλήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου- Ανάληψης. Οι νεαροί, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, φέρεται να είπαν στους αστυνομικούς ότι προσποιήθηκαν την επίθεση με το ψεύτικο όπλο εναντίον των περαστικών για να την καταγράψουν με τα κινητά τους τηλέφωνα και να «ανεβάσουν» βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας σε βαθμό κακουργήματος, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση, πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Τι είπε ο δράστης στους αστυνομικούς

Συνεχίζονται οι εκλογές για το Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης