Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ανεμβολίαστος 46 ετών - Γιατρός του είπε να μην πάει νοσοκομείο

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Θρήνος για τον ανεμβολίαστο άντρα, που πέθανε από επιπλοκές εξαιτίας του ιού

Ύστερα από σοβαρές επιπλοκές εξαιτίας του κορωνοϊού ένας 46χρονος ανεμβολίαστος άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ο 46χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών και σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός τον απέτρεπε από το να πάει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ίδιος είχε απευθυνθεί στον οικογενειακό γιατρό του στη Θεσσαλονίκη όταν άρχισε να έχει προβλήματα με την αναπνοή, καθώς φοβόταν τη διασωλήνωση. Ωστόσο, ακόμα και όταν η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε λόγω κορωνοϊού ο γιατρός απέτρεπε τα μέλη της οικογένειας από το να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Ο γιατρός τον επισκέφτηκε στο σπίτι και μετά την ακτινογραφία του διαπίστωσε πως ο 46χρονος είχε πνευμονία από τον κορωνοϊό, όμως επέμενε να μην επισκεφτεί κάποιο νοσοκομείο.

Όταν η κατάσταση της υγείας του 46χρονου επιδεινώθηκε, συγγενείς και φίλοι έπεισαν την σύζυγό του να τον μεταφέρει στο ΑΧΕΠΑ, όμως, ήταν πια πολύ αργά. Τέλος σημειώνεται πως ο 46χρονος αρνιόταν να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη και 18 προσαγωγές μετά την ένταση στα Δικαστήρια
Ομάδα ατόμων που είχε συγκεντρωθεί σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον 25χρονο που προφυλακίστηκε για την υπόθεση της οικογένειας Νέστορα
Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη και 18 προσαγωγές μετά την ένταση στα Δικαστήρια
Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στη Ρόδο
Με μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση, ο πατέρας του 19χρονου, περιέγραψε τη δύσκολη στιγμή που η οικογένεια βρέθηκε ξανά στη Ρόδο
Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στη Ρόδο