Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με καραμπόλα 4 ΙΧ στον περιφερειακό

Αυξημένη η κίνηση – Σε ποιο σημείο σημειώθηκε το ατύχημα

Τροχαίο ατύχημα με καραμπόλα μεταξύ 4 οχημάτων σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, το ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 08:00 στο ρεύμα κατεύθυνσης προς τα ανατολικά στο ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, όταν 4 οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Από το ατύχημα δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, αλλά μόνο υλικές ζημιές.

Ωστόσο, λόγω της σύγκρουσης των οχημάτων η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία και έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα στο δρόμο.

* Φωτογραφία αρχείου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τεχνητή Νοημοσύνη: Πώς βοηθάει ασθενείς και γιατρούς
Έρχεται νέα γενιά, πιο «διαβασμένων» και ενημερωμένων ασθενών - Τι αναφέρει ο Αντώνης Αρμούντας, αναπληρωτής καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ
Τεχνητή Νοημοσύνη: Πώς βοηθάει ασθενείς και γιατρούς