Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Δράση δενδροφύτεσης την Κυριακή στο Φίλυρο

Θεσσαλονίκη: Δράση δενδροφύτεσης την Κυριακή στο Φίλυρο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Από το δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και το Μελισσοκομικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης – Πού και ποια ώρα θα γίνει

Οικολογική δράση με δενδροφύτευση μελισσοκομικών φυτών και δενδρυλλίων διοργανώνει ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, σε συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Σύλλογο του Νομού Θεσσαλονίκης. Στέλνοντας ισχυρό μήνυμα για την ενίσχυση του εθελοντισμού και την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και της ανάγκης για συνεργασία με την κοινωνία και τους τοπικούς φορείς.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης και οι εθελοντές θα δώσουν ραντεβού στις 9.30 το πρωί στη διασταύρωση προς το Ελληνικό Παιδικό χωριό Φιλύρου - δίπλα στις ταχυδρομικές θυρίδες

Στη δράση αρωγός είναι η Διεύθυνση Αναδασώσεων Κεντρικής Μακεδονίας που διαθέτει τα φυτά, ενώ θα τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής για την πανδημία. Σε περίπτωση κακοκαιρίας θα οριστεί νέα ημερομηνία.

«Η ρήση ‘η ισχύς εν τη ενώσει’ χαρακτηρίζει όλες τις δράσεις που διοργανώνουμε στον δήμο μας. Επιζητούμε τη συνεργασία με την κοινωνία και τους τοπικούς μας φορείς, όπως η δενδροφύτευση που συνδιοργανώνουμε με τον ιδιαίτερα δραστήριο Μελισσοκομικό Σύλλογο Νομού Θεσσαλονίκης. Κάθε δένδρο που φυτεύουμε είναι ένα μικρό αλλά σημαντικό λιθαράκι για την προστασία του περιβάλλοντος και ένα βήμα για ένα καλύτερο αύριο στον δήμο μας», τονίζει στο μήνυμα του δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία – Σε 48ωρη απεργία η ΠΝΟ

Παγώνη: «Για μένα δεν υπάρχουν VIP ασθενείς» (VIDEO)