Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Πολύωρη διακοπή νερού στη Χαριλάου λόγω εργασιών

Θεσσαλονίκη: Πολύωρη διακοπή νερού στη Χαριλάου λόγω εργασιών
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ80 στη συμβολή των οδών Μακεδονίας με Μαλακάση

Σήμερα, Τρίτη 14/12/2021, από τις 8:30 έως τις 14:00, είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ80 στη συμβολή των οδών Μακεδονίας με Μαλακάση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Πέτρου Συνδίκα – Σόλωνος – 25ης Μαρτίου – Γαμβέττα καθώς και στις παρακείμενες οδούς, του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών.

Εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης υδροδότησης έως τις 14:00.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Ισχυρός σεισμός 7,3 βαθμών στην Ινδονησία - Ήρθη η προειδοποίηση για τσουνάμι