Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: “Γέφυρα ζωής” για 5χρονο παιδί που χτύπησε με γυαλί στην παλάμη

Θεσσαλονίκη: “Γέφυρα ζωής” για 5χρονο παιδί που χτύπησε με γυαλί στην παλάμη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Συνδρομή των δικυκλιστών της ομάδας ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ για να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο

«Γέφυρα ζωής», για την μεταφορά 5χρονου παιδιού, ανήμερα Χριστουγέννων, στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα ζητήθηκε η συμβολή των δικυκλιστών της ομάδας ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ, προκειμένου να μεταφερθεί με ασφάλεια το 5χρονο αγόρι από το Κιλκίς στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου στις 14:00, οι αστυνομικές αρχές δέχθηκαν κλίση, για να συνδράμουν στη γρήγορη μεταφορά του παιδιού στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, καθώς τραυματίστηκε με γυαλί στην παλάμη και έπρεπε να μεταφερθεί από το Κιλκίς στη Θεσσαλονίκη. Οι δικυκλιστές άνοιξαν τον δρόμο, απομακρύνοντας τα οχήματα, προκειμένου να μην καθυστερήσει καθόλου η μεταφορά του παιδιού.

Η επιχείρηση της αστυνομίας διήρκησε μόλις λίγα λεπτά και το παιδί έφτασε με ασφάλεια και γρήγορα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ήδη επέστρεψε στο σπίτι.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κορωνοϊός: 6.590 νέα κρούσματα – «Βράζει» η Αθήνα, πόσα Θεσσαλονίκη (ΧΑΡΤΗΣ)

Κατερίνα Στεφανίδη: Τα «καρφιά» για τα βραβεία που πήραν Γιάννης – Σάκκαρη