Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πιάστηκαν να μεταφέρουν κλεμμένα καλώδια

Συνελήφθη και 42χρονος που διέρρηξε αρτοποιείο

Αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Δράσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν βραδινές ώρες της 05-01-2022 στο Δενδροπόταμο, δύο (2) ημεδαπούς ηλικίας 36 και 27 ετών, οι οποίοι κατελήφθησαν να μεταφέρουν καλώδια φωτισμού οδοστρώματος, που είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από κοντινή περιοχή.

Επίσης, συνελήφθη από πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (06-01-2022) στην περιοχή της Ανάληψης, 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος διέρρηξε αρτοποιείο και στη συνέχεια αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό και νομίσματα ξένων χωρών.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 26 μηνών για το αδίκημα της κλοπής.

* Φωτογραφία αρχείου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Καμπάνια για ισότιμη προσβασιμότητα - «Respect» στα άτομα με αναπηρία
Καμπάνια ενημέρωσης στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό “Act Now
Θεσσαλονίκη: Καμπάνια για ισότιμη προσβασιμότητα - «Respect» στα άτομα με αναπηρία