Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έργα από την Τετάρτη σε γέφυρα στη δυτική Θεσσαλονίκη

Έργα από την Τετάρτη σε γέφυρα στη δυτική Θεσσαλονίκη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Εργασίες συντήρησης από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Μέχρι πότε θα διαρκέσουν

Εργασίες συντήρησης στη γέφυρα «Μυτιληνάκια» επί της οδού Μοναστηρίου θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022.

Πιο αναλυτικά, εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικού και αντικατάστασης στηθαίων θα πραγματοποιηθούν στη γέφυρα «Μυτιληνάκια» επί της οδού Μοναστηρίου από την Τετάρτη 02/02/2022 έως και την Παρασκευή 18/02/2022, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Βγήκαν οι τοξικολογικές για το βιασμό της 24χρονης

Πλεύρης: «Δεν θα κλείσουν υγειονομικές δομές με το νέο χάρτη του ΕΣΥ»