Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Τι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 23χρονος Αλβανός

Θεσσαλονίκη: Τι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 23χρονος Αλβανός
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Αρνείται να δώσει στους αστυνομικούς οποιοδήποτε στοιχείο

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης κρατείται και ανακρίνεται ο 23χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΟΡΕΝ ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής, αρνείται να δώσει στους αστυνομικούς οποιοδήποτε στοιχείο.

Σύμφωνα  με το ρεπορτάζ είναι σκληρός και παραμένει αμείλικτος, ενώ έχει φτάσει στο σημείο να πει στους αστυνομικούς «δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο με έχετε εδώ, δεν καταλαβαίνω για ποιο περιστατικό μου μιλάτε».

Σημειώνεται ότι σε βάρος του εκκρεμεί μια δίκη από το 2019 για επίθεση με μαχαίρι, στην ίδια περιοχή και με τον ίδιο τρόπο για οπαδικές διαφορές.

Οι αστυνομικοί φέρονται να έχουν ταυτοποιήσει τουλάχιστον δυο ακόμη άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση, κατά το ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη - Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές: Οι φίλαθλοι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα

Ένοπλη ληστεία από νεαρούς σε κατάστημα στη δυτική Θεσσαλονίκη