Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δολοφονία Άλκη: «Βόμβα» Κούγια για φωτογραφία του 23χρονου – Τι δείχνει (VIDEO)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

"Φοβάμαι ότι κάποιοι από τους δράστες θα τη γλιτώσουν" αναφέρει ο γνωστός ποινικολόγος

Για φωτογραφία στην οποία ο φερόμενος ως δολοφόνος του 19χρονου Άλκη είναι μαζί με φίλο του, ο οποίος είναι γιος ανώτερου στελέχους της Αστυνομίας έκανε λόγο μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο συνήγορος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας.

Στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινοί Τύπου” του ΑΝΤ1, ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας του άτυχου 19χρονου.

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του σε μια φωτογραφία στην οποία ο φερόμενος ως δολοφόνος είναι με μαζί με έναν φίλο του, ο οποίος είναι γιος ανώτερου στελέχους της Αστυνομίας.

“Όσο αργεί η σύλληψη των υπολοίπων -όσοι είναι, γιατί ήταν τρία τα αυτοκίνητα, δεν ήταν δύο – εμένα αυτό με ανησυχεί. Μιλάμε για την Θεσσαλονίκη, όχι για την Νέα Υόρκη. Είναι μια πόλη που ξέρουν οι πάντες τα πάντα. Και ειδικά από τη στιγμή που βρέθηκε αυτός ο χώρος με τα όπλα” ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος. “Αν δεν συλληφθούν όλοι είναι αποτυχία της κυβέρνησης” είπε.

“Εμένα χθες μου ήρθε μια είδηση που με έχει συγκλονίσει. Μου έστειλαν μια φωτογραφία και σοκαρίστηκα. Είδα για πρώτη φορά τον φερόμενο ως δολοφόνο του Άλκη. Δίπλα του είναι ο γιος μιας ανώτερης αξιωματικού του Τμήματος Αθλητικής Βίας της Θεσσαλονίκης. Θα την θέσω υπόψη του ανακριτή τη φωτογραφία αυτή”, είπε ο Αλέξης Κούγιας, εγείροντας σειρά ερωτημάτων για την συσχέτιση της φωτογραφίας ή μη, με την εξέλιξη των ερευνών.

“Με ανησυχεί ότι δεν έχουν συλλάβει τους υπολοίπους δολοφόνους που είναι πολλοί, δεν είναι ένας. Δεύτερον, χωρίστηκε η δικογραφία για τα όπλα από τη «γιάφκα» και  χωρίς να τα ελέγξουν για DNA,  χωρίς να ελέγξουν για αποτυπώματα, πήγαν ως κατηγορούμενο για όλα τα όπλα τον φερόμενο ως δολοφόνο” τόνισε ο κ. Κούγιας.

Δείτε τι δήλωσε νωρίτερα στην ΕΡΤ ο Αλέξης Κούγιας:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Εξαιρετικά απαιτητική διενεργήθηκε με επιτυχία επέμβαση σε ασθενή με σύνθετη παθολογία παγκρέατος
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
«Θα θυμάμαι πάντα τη στήριξη μιας ολόκληρης χώρας, η οποία μας έφερε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου» δήλωσε ο Αργεντινός σταρ
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Τι είπε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Πόσα μειονοτικά σχολεία έκλεισαν στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη
Δεν υπάρχει καμία στοχοποίηση των μειονοτικών σχολείων, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης
Πόσα μειονοτικά σχολεία έκλεισαν στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη