Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Υπό δρακόντεια μέτρα το αυριανό ντέρμπι 'Αρη - ΠΑΟΚ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στις κερκίδες του "Κλ. Βικελίδης" αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 11.000 υποστηρικτές της γηπεδούχου

Στη σκιά της δολοφονίας του 19χρονου 'Αλκη και υπό δρακόντεια αστυνομικά μέτρα διεξαχθεί αύριο το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον 'Αρη και τον ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Σούπερ Λιγκ.

Με βάση τις νέες αποφάσεις και την μερική άρση των μέτρων κατά της πανδημίας, η αναμέτρηση θα γίνει παρουσία κόσμου και στις κερκίδες του "Κλ. Βικελίδης" αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 11.000 υποστηρικτές της γηπεδούχου ομάδας (πληρότητα 50%).

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, για τη διασφάλιση της ομαλότητας του αγώνα, θα πάρουν θέση περιμετρικά του γηπέδου έντεκα διμοιρίες αστυνομικών, ενώ σε αυτούς θα προστεθούν δεκάδες ακόμη αστυνομικοί της ασφάλειας, των μέτρων τάξης και δικυκλιστές που θα βρίσκονται επί ποδός, σε διάφορα σημεία της πόλης.

Κατά πληροφορίες, εντός του γηπέδου θα βρίσκεται, επίσης, εισαγγελέας πρωτοδικών, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, καταγράφοντας τυχόν επιλήψιμες συμπεριφορές και ποινικά αξιόλογες πράξεις.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Το 87,4% των πωλήσεων ακινήτων στη Θεσσαλονίκη αφορά κατοικίες, ενώ το 87% είναι άνω των 20 ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία της RE/MAX Ελλάς
Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Ο δήμος ανέπτυξε τις θέσεις του σχετικά με την αντίθεσή του στο Προεδρικό Διάταγμα για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς