Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ημερίδα για τον αυτισμό με φιλανθρωπικό σκοπό

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Θα τιμηθεί η Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου «Ελπίδα»

Ημερίδα για τον αυτισμό με φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνει το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 4 Απριλίου 2022, στις 6 το απόγευμα στο καφέ «B House» (Θεσσαλονίκης 64, Ωραιόκαστρο). Τα έσοδα από την κατανάλωση των αφεψημάτων όσων συμμετάσχουν στην ημερίδα θα διατεθούν στην Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου και Αυτιστικού Ατόμου με Νοητική Αναπηρία «Ελπίδα», που λειτουργεί στο Ωραιόκαστρο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, θα απονείμει τιμητική πλακέτα  στην Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου και Αυτιστικού Ατόμου με Νοητική Αναπηρία «Ελπίδα» για την προσφορά της στον τομέα της προστασίας και εκπαίδευσης των ατόμων με αυτισμό.

Στην ημερίδα θα μιλήσουν ο Ευάγγελος Πιαστόπουλος, ψυχολόγος της Μονάδας «Ελπίδα» και ο Ευάγγελος Κατικαρίδης, διευθυντής Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον Covid-19. Για την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού / νόσησης ή αρνητικού rapid test.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Θεσσαλονίκη: Τρελή κούρσα ΙΧ - Έπεσε σε 5 οχήματα και σε βιτρίνα καταστήματος

Επίδομα ακρίβειας 200 ευρώ: Την Μεγάλη Τρίτη η πληρωμή – Ποιοι οι δικαιούχοι

Θεσσαλονίκη: Μαγαζιά πληρώνουν τα τριπλά έξοδα – «Το ποτό θα πάει στα 9 ευρώ»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάγια Κάλας: Η ΕΕ έτοιμη να συμβάλει στην εφαρμογή της συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν
Οι ΗΠΑ και το Ιράν ανακοίνωσαν συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου στη Μέση Ανατολή και την επαναλειτουργία του Στενού του Ορμούζ
Κάγια Κάλας: Η ΕΕ έτοιμη να συμβάλει στην εφαρμογή της συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν
Θεσσαλονίκη: Δεν φτάνει η «Αλκίππη» για το φυτοπλαγκτόν στον Θερμαϊκό
Σε διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου που θα παρεμβαίνει για την αντιμετώπιση του φυτοπλαγκτόν προσανατολίζονται φορείς της πόλης
Θεσσαλονίκη: Δεν φτάνει η «Αλκίππη» για το φυτοπλαγκτόν στον Θερμαϊκό