Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χωρίς νερό θα μείνουν αύριο για 5 ώρες περιοχές στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Νέο αγωγό θα περάσει η ΕΥΑΘ σε περιοχή στην Καλαμαριά

Διακοπή νερού θα υπάρξει αύριο Δευτέρα, 4 Απριλίου, σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η ΕΥΑΘ, την Δευτέρα 4/4/2022, από τις 9:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ160 με υφιστάμενο Φ160 στη συμβολή των οδών Καππαδοκίας και Περικλέους του Δήμου Καλαμαριάς.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Καππαδοκίας, Καραβαγγέλη, Μ. Αλεξάνδρου, Κηφησίας καθώς και σε όλες τις παρακείμενες οδούς του Δήμου Καλαμαριάς.

Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Πότε κλείνουν τα σχολεία για το Πάσχα - Αλλάζει η ημερομηνία για τις διακοπές

Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: Η Δημοκρατική Παράταξη θα πρωταγωνιστήσει ξανά

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Κατερινόπουλος: Έρχονται νέα στοιχεία στο φως – Τα 2 διαμερίσματα που πουλήθηκαν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ