Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες επιτέθηκαν σε αυτόπτη μάρτυρα – Λεία πάνω από 30.000

astynomia-mera-peripoliko

Πέταξαν πέτρες σε περίοικο που τους είδε και προσέκρουσαν στο αυτοκίνητό του για να διαφύγουν

Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης ακόμη μια περίπτωση ληστείας που έγινε από τετραμελή συμμορία τα μέλη της οποίας έχουν συλληφθεί από την αστυνομία για σειρά από κλοπές και ληστείες που έγιναν σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της αστυνομίας, η σπείρα είχε κάνει διάρρηξη σε σπίτι το οποίο βρίσκεται στην περιοχή των Πεύκων στη Θεσσαλονίκη, από όπου πήραν χρηματικό ποσό 30.000 ευρώ καθώς και κοσμήματα. Μάλιστα, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν έγιναν αντιληπτοί από περίοικο και πέταξαν πέτρες εναντίον του ενώ προσέκρουσαν και στο αυτοκίνητό του.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από εξάρθρωση συμμορίας  και συλλήψεις τεσσάρων (4) μελών της, που ενέχονται σε πολυάριθμες περιπτώσεις κλοπών σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, εξιχνιάσθηκε μία ακόμη περίπτωση ληστείας και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Συγκεκριμένα, προέκυψε ότι οι παραπάνω, περί τα μέσα Φεβρουαρίου 2022 στην περιοχή των Πεύκων διέρρηξαν οικία και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ και κοσμήματα, ενώ όταν έγιναν αντιληπτοί από περίοικο, προκειμένου να διατηρήσουν τα αφαιρεθέντα, έρριψαν προς το μέρος του πέτρες, ενώ προκάλεσαν υλικές ζημιές στο όχημά του προσκρούοντας σε αυτό.

Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε συμπληρωματικά στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ σημειώνεται ότι οι εμπλεκόμενοι βρίσκονται σε Καταστήματα Κράτησης, καθώς είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι με ήδη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Τρεις συγκεντρώσεις και μια πορεία σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Βασιλακόπουλος: Απόλυτα ασφαλής και αποτελεσματική η 4η δόση (VIDEO)

Διακοπή νερού για 5 ώρες σε τρεις περιοχές στη δυτική Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ