Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ζέρβας: Θετική εξέλιξη η σύνδεση με Σποράδες - Ακτοπλοϊκή γραμμή και με Σμύρνη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Για ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος έκανε λόγο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Για ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος και για θετική εξέλιξη που αυξάνει τις δυνατότητες μετακίνησης και τις επιλογές καλοκαιρινών διακοπών, τόσο για τους Θεσσαλονικείς, για ολόκληρη τη βόρεια Ελλάδα όσο και για επισκέπτες από το εξωτερικό, κάνει λόγο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας σχολιάζοντας την έναρξη της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες από 6 Ιουνίου. Σημειώνει επίσης ότι νέα ώθηση στον τουρισμό θα δώσει και η ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Σμύρνη, ενώ αναφέρεται και στην αύξηση της κρουαζιέρας.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Ξεκινά και φέτος η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες, από τις 6 Ιουνίου. Ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα, εξέλιξη θετική που αυξάνει τις δυνατότητες μετακίνησης και τις επιλογές καλοκαιρινών διακοπών, τόσο για τους Θεσσαλονικείς, για ολόκληρη τη βόρεια Ελλάδα όσο και για επισκέπτες από το εξωτερικό.

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση της πόλης μας με την Σμύρνη έρχεται και αυτή να δώσει νέα ώθηση στον τουρισμό αλλά και να  βοηθήσει στον τομέα της διακίνησης των προϊόντων και των μεταφορών. Πρόκειται για μια γραμμή η οποία θα αναβαθμίσει τη Θεσσαλονίκη και θα ενισχύσει την εμπορική της κίνηση. Παράλληλα η αύξηση της κρουαζιέρας με 66 επιβεβαιωμένες αφίξεις στη Θεσσαλονίκη για το 2022 έως τώρα, από 17 που ήταν πέρυσι, φανερώνει την δυναμική ανάπτυξη της πόλης.

Στόχος μας είναι το λιμάνι της Θεσσαλονίκης να γίνει κόμβος τουρισμού και εμπορίου και η Θεσσαλονίκη τουριστικός προορισμός αξιώσεων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κορωνοϊός: Στα 10.005 τα νέα κρούσματα - Τα 1.095 στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Από τις 6 Ιουνίου ξεκινά η ακτοπλοϊκή σύνδεση με τις Σποράδες

Θεσσαλονίκη: Μεγαλώνει το Διαβαλκανικό – Έρχονται 2 νέα κτίρια, ιατρεία, φαρμακείο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιστορική μέρα στον Στρατό: Παρουσιάστηκαν οι πρώτες γυναίκες για να υπηρετήσουν
Παρουσιάστηκαν συνολικά 72 γυναίκες - Η ορκωμοσία των εθελοντριών γυναικών θα γίνει την Παρασκευή 26 Ιουνίου
Ιστορική μέρα στον Στρατό: Παρουσιάστηκαν οι πρώτες γυναίκες για να υπηρετήσουν
Δολοφονία στα Τρίκαλα: Έστησε καρτέρι στον αδερφό του και τον σκότωσε
Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο φέρεται να εκτυλίχθηκε στην πιλοτή οικοδομής όπου διέμεναν δύο αδέλφια, ηλικίας άνω των 80 ετών
Δολοφονία στα Τρίκαλα: Έστησε καρτέρι στον αδερφό του και τον σκότωσε