Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τρόμος σε πτήση από Θεσσαλονίκη: Ούρλιαζαν και έκλαιγαν οι επιβάτες (VIDEO)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το πλήρωμα του αεροσκάφους πραγματοποίησε ενημέρωση από τα μεγάφωνα για το τι γίνεται σε περίπτωση εγκατάλειψης του αεροσκάφους

Σκηνές τρόμου επικράτησαν χθες Παρασκευή σε πτήση που είχε προορισμό τα Χανιά. Πρόκειται για την πτήση της Ryan Αir με προγραμματισμένη αναχώρηση τις 13:15 από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης με προορισμό το “Ι.Δασκαλογιάννης” των Χανίων.

Οι θυελλώδεις άνεμοι που επικρατούσαν στα Χανιά προκάλεσε μεγάλες αναταράξεις στο αεροσκάφος, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός ανάμεσα στους επιβάτες.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του kriti360.gr, πολλοί ήταν αυτοί που έχασαν την ψυχραιμία τους και άρχισαν να φωνάζουν, να ουρλιάζουν ακόμα και να κλαίνε. 

Ακόμα πιο δύσκολη αποδείχθηκε η προσγείωση καθώς οι ισχυρές ριπές δυσκόλευαν την προσέγγιση του “Δασκαλογιάννης”, ενώ χαρακτηριστικό είναι μάλιστα ότι το πλήρωμα του αεροσκάφους πραγματοποίησε ενημέρωση από τα μεγάφωνα για το τι γίνεται σε περίπτωση εγκατάλειψης του αεροσκάφους.

Τελικά ωστόσο ο πιλότος αποδείχθηκε ιδιαίτερα ικανός και ψύχραιμος καταφέρνοντας να προσγειώσει με ασφάλεια το αεροσκάφος προς ανακούφιση των επιβατών.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση επιβάτιδος της πτήσης στο kriti360.gr: “Ευχαριστούμε τον Θεό που φτάσαμε. Ήταν απίστευτο που ζήσαμε, νιώσαμε πως θα πεθάνουμε. Ευτυχώς ο πιλότος φάνηκε ψύχραιμος και καταφέραμε να προσγειωθούμε στα Χανιά”.

Δείτε βίντεο από την πτήση

Πηγή: kriti360.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Νέο ατύχημα και τραυματισμός παιδιού σε παιδική χαρά στη Θεσσαλονίκη

Εκστρατεία οπαδών του ΠΑΟΚ για τον τελικό - Ξεκίνησαν τα πούλμαν (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Ευλογιά των πιθήκων - Καμπανάκι ΠΟΥ: «Κίνδυνος εξάπλωσης το καλοκαίρι»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία έθεσε σήμερα συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
«Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι», είπε και προανήγγειλε παρεμβάσεις για το κόστος ζωής – «Πήραμε λάθος δρόμους τη δεκαετία του 1980»
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
Νέο Κοινωνικό Οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη – Δωρεάν υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες
Από τους Γιατρούς του Κόσμου σε συνεργασία με το δήμο Θεσσαλονίκης και στήριξη από την Ελληνική Πρωτοβουλία Αυστραλίας
Νέο Κοινωνικό Οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη – Δωρεάν υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες