Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πέθανε άνδρας που έκανε μπάνιο στην Επανομή – Νοσηλεύεται ο γιος του

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ανασύρθηκε από άλλους κολυμβητές μαζί με το 15χρονο γιο του που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Νεκρός ανασύρθηκε ένας 46χρονος χθες το απόγευμα από τη θάλασσα στην περιοχή Φανάρι Επανομής στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος άνδρας αλλά και ο 15χρονος γιος του ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από άλλους λουόμενους που βρίσκονταν στην περιοχή. Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ ασθενοφόρα του οποίου τους παρέλαβαν και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 46χρονου. Ο 15χρονος παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή του το λιμενικό αναφέρει:

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νέας Μηχανιώνας, ότι δύο (02) κολυμβητές βρίσκονται σε δυσχερή θέση, στη θαλάσσια περιοχή ''ΑΚΡΩΤΗΡΙ'' Επανομής Θεσσαλονίκης.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., όπου διαπίστωσαν ότι οι δύο(02) αλλοδαποί κολυμβητές, ηλικίας 46 και 15 ετών, είχαν ανασυρθεί στην παραλία από έτερους λουόμενους, ενώ πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ τους παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ''ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ'', όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 46χρονου, ενώ ο 15χρονος παραμένει νοσηλευόμενος.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παπαμιμίκος για ΠΑΟΚ: Με σχέδιο, υπομονή και αυτοπεποίθηση, χτίζουμε τη νέα εποχή
Ένας ιστορικός κύκλος κλείνει, για να ανοίξει ένας ακόμη μεγαλύτερος - Το καλοκαίρι του 2027 θα αρχίσουν οι εργασίες για το νέο γήπεδο
Παπαμιμίκος για ΠΑΟΚ: Με σχέδιο, υπομονή και αυτοπεποίθηση, χτίζουμε τη νέα εποχή