Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Άνοιγαν αυτοκίνητα έξω από εκκλησίες στο Λαγκαδά

Θεσσαλονίκη: Άνοιγαν αυτοκίνητα έξω από εκκλησίες στο Λαγκαδά
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες από την αστυνομία ένας 30χρονος και μια 19χρονη

Εξιχνιάστηκαν από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης κλοπές από σταθμευμένα οχήματα που βρίσκονταν έξω από εκκλησίες στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά. Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά οδήγησε στην εξιχνίαση περιπτώσεων κλοπών από το εσωτερικό αυτοκινήτων που ήταν σταθμευμένα έξωθεν Ιερών Ναών στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες 30χρονος και 19χρονη ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι το χρονικό διάστημα Μαΐου-Ιουνίου του τρέχοντος έτους εισήλθαν σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα των ιδιοκτητών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκε και κατασχέθηκε διαρρηκτικό εργαλείο και ένα κλεμμένο τσαντάκι, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 30χρονου, το οποίο χρησιμοποιούσαν για την μετακίνηση και διαφυγή τους, από τους τόπους τέλεσης των κλοπών.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κύπρος: 48 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τουρκική εισβολή

Φωτιά στην Πεντέλη: «Πεθαμένος να είμαι, δεν φεύγω από το σπίτι μου» (VIDEO)