Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι για αλλοδαπούς που βρίσκονται παράνομα στη χώρα – 6 συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι για αλλοδαπούς που βρίσκονται παράνομα στη χώρα – 6 συλλήψεις
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Δράση από την αστυνομία στο κέντρο της πόλης, σε πλατείες, σταθμό υπεραστικών λεωφορείων και σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις

Νέοι έλεγχοι έγιναν από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε στοχευμένη δράση στο κέντρο της πόλης, σε πλατείες, σταθμό υπεραστικών λεωφορείων και σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις. Συνολικά ελέγχθηκαν 142 άτομα και συνελήφθησαν 6 αλλοδαποί.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Η Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και τον εντοπισμό αλλοδαπών υπηκόων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια, απογευματινές ώρες χθες (31-07-2022) πραγματοποίησε στοχευμένη δράση, με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, κατά την οποία διενεργήθηκαν έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, σε πλατείες, στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων, σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις και σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης.

• Ελέγχθηκαν 142 άτομα και 7 οχήματα

• Προσήχθησαν 32 άτομα και

• Συνελήφθησαν 6 εξ’ αυτών, διότι στερούνταν νομίμων εγγράφων διαμονής στη χώρα.

Οι στοχευμένες δράσεις θα διευρυνθούν και σε άλλες περιοχές.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Δολοφονική ληστεία στο Κιλκίς: Τους επιτέθηκαν με ρόπαλα – Νεκρός 23χρονος

Αυτοί είναι οι νέοι τιμοκατάλογοι για το ηλεκτρικό ρεύμα που ισχύουν από σήμερα