Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: «Ήχησε» το 112 στα κινητά τηλέφωνα – Επικίνδυνος καιρός για 48 ώρες

Θεσσαλονίκη: «Ήχησε» το 112 στα κινητά τηλέφωνα – Επικίνδυνος καιρός για 48 ώρες
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Έκκληση στους πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις

Μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες στην περιοχή της Θεσσαλονίκης εστάλη στις 13.45 από την πολιτική προστασία.

Στο μήνυμα γίνεται λόγος για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης το επόμενο 48ωρο και απευθύνεται έκκληση στους πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Αναλυτικά, στο μήνυμα του 112 αναφέρεται:

Προειδοποιητικό μήνυμα για το επόμενο 48ωρο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (καταιγίδες, ραγδαίες βροχοπτώσεις, κεραυνοί) στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των έντονων φαινομένων και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών.

Οδηγίες αυτοπροστασίας:

https://www.civilprotection.gr/el/entona-kairika-fainomena .

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΜΥ με νέο έκτακτο δελτίο της απηύθυνε προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα με υψηλά ποσά βροχής που θα «χτυπήσουν» μεταξύ άλλων και τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, επισημαίνοντας ότι αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Παρέμβαση της εισαγγελίας για τους εξορκισμούς στη Θεσσαλονίκη

Καραμπόλα με 4 ΙΧ έξω από Θεσσαλονίκη – Έκλεισε ο δρόμος, ουρές χιλιομέτρων