Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε δημοσιογράφος στα επεισόδια στη "Μαλαματίνα"

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η Αστυνομία παρεμπόδισε δημοσιογράφους να καλύψουν τα επεισόδια, τονίζει η ΕΣΗΕΜ-Θ σε ανακοίνωσή της

«Αντιμέτωποι με περιορισμούς και με την εχθρική συμπεριφορά των αστυνομικών αρχών βρέθηκαν σήμερα δημοσιογράφοι στην κινητοποίηση απεργών στο εργοστάσιο της εταιρίας «Μαλαματίνα», στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης». 

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΜ-Θ τονίζοντας πως μεταξύ άλλων ανάμεσα στους τραυματίες των επεισοδίων που έγιναν νωρίτερα σήμερα, υπάρχει και ένας δημοσιογράφος. 

Όπως τονίζεται στη ανακοίνωση:« Συνάδελφοι που κάλυπταν από το πρωί τα βίαια επεισόδια που εξελίσσονταν μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και απεργών, καταγγέλλουν ότι αστυνομικοί τους εμπόδιζαν συστηματικά να έχουν πρόσβαση στο πεδίο όπου εξελίσσονταν οι συγκρούσεις, ενώ άνδρες της Ασφάλειας κατέγραψαν σε βίντεο δημοσιογράφους που ήταν επιτόπου για ρεπορτάζ. 

Η χρήση βίας και χημικών από τους αστυνομικούς είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν τραυματισμοί σε απεργούς και συγκεντρωμένους στον χώρο του εργοστασίου. Μεταξύ των τραυματιών είναι και το μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ Παναγιώτης Χαραλαμπίδης». 

Η ΕΣΗΕΜ-Θ τονίζει για μιαν ακόμη φορά ότι υποχρέωση της Ελληνικής Αστυνομίας είναι να διευκολύνει τους δημοσιογράφους στο έργο τους και να τους προστατεύει στην άσκηση των καθηκόντων τους. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

karxarias
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»