Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που ποδοπάτησε μέχρι θανάτου γατάκι

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που ποδοπάτησε μέχρι θανάτου γατάκι
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο άνδρας προβάλλει άλλοθι για την ώρα της κτηνωδίας, αλλά οι αστυνομικοί το χαρακτηρίζουν «αδύναμο»

Ταυτοποιήθηκε και εντοπίστηκε ο άνδρας που ποδοπάτησε μέχρι θανάτου ένα μικρό γατάκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, αυτόπτης μάρτυρας της αποτρόπαιας πράξης, αναγνώρισε τον άνδρα και ενημέρωσε τις Αρχές. Οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας τον εντόπισαν πριν από λίγες μέρες και του πήραν κατάθεση. Ο άνδρας προβάλλει άλλοθι για την ώρα της κτηνωδίας, αλλά οι αστυνομικοί το χαρακτηρίζουν “αδύναμο”. Μάλιστα ο μάρτυρας επιμένει ότι αυτός είναι ο άνδρας που σκότωσε το γατάκι.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία από το ΑΤ Λευκού Πύργου. Ο φάκελος θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα, ο οποίος αναμένεται να τον καλέσει.

Το βίντεο της φρίκης

Το βίντεο της φρίκης δείχνει τον άνδρα να πλησιάζει ένα γατάκι, να κοιτάει αν υπάρχει κάποιος κοντά και στη συνέχεια το σκοτώνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Πάτησε το νεογέννητο γατάκι μέχρι που το σκότωσε με ασύλληπτη αδιαφορία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Michelin 2022: Αυτά είναι τα εστιατόρια στην Ελλάδα που πήραν «αστέρι»

Μπλίνκεν: Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η Ρωσία εξετάζει χρήση πυρηνικών