Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Στο Aυτόφωρο ο επιβάτης που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση

Εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση ελληνικού δικαστηρίου, με την οποία είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη οκτώ ετών για υπόθεση ναρκωτικών

 

Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκε να δικαστεί ο επιβάτης που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση σε πτήση αεροσκάφους, όταν ευρισκόμενος - πιθανότατα - σε κατάσταση μέθης δημιούργησε ένταση.

Όπως αναφέρει το AΠΕΜΠ, πρόκειται για Τυνήσιο υπήκοο, 41 ετών, που συνελήφθη το πρωί από αστυνομικούς του αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε εκτελούσε πτήση από Κωνσταντινούπολη προς Τύνιδα.

Μετά τη σύλληψή του διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση ελληνικού δικαστηρίου, με την οποία είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη οκτώ ετών για υπόθεση ναρκωτικών. Η εισαγγελέας τού άσκησε ποινική δίωξη, μεταξύ άλλων, για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, από το οποίο πήρε αναβολή και παραμένει υπό κράτηση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Σύμφωνα με τους ειδικούς, για τους περισσότερους ανθρώπους η θερμοκρασία του νερού είναι θέμα προτίμησης και όχι υγείας
Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Τασούλας: «Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας»
«Η επιθεώρηση του Στόλου που μόλις έλαβε χώρα, επ’ ευκαιρία της Ναυτικής Εβδομάδας, μας γέμισε εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση» είπε
Τασούλας: «Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας»