Έκτακτα προβλήματα έχουν προκύψει αυτή την ώρα στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, υπάρχουν σε εξέλιξη τρεις διακοπές νερού σε ισάριθμες περιοχές της πόλης.
Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ:
Διακοπή υπάρχει στην Ανάληψη, λόγω προβλήματος στην οδό Γ. Δροσίνη το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:30.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Πολίχνη, λόγω προβλήματος στην οδό Τίμιου Σταυρού 1 το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 10:30.
Διακοπή υπάρχει και στην περιοχή της Γιαννιτσών, λόγω προβλήματος στην οδό Κ. Μαζαράκη 16 το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00.