Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έρχονται τα ΒορΟινά!

Έρχονται τα ΒορΟινά!
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, οι 33 οινοπαραγωγοί-μέλη της «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» θα συμμετέχουν στα «ΒορΟινά», την εκδήλωση γευσιγνωσίας κρασιών και αποσταγμάτων του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον πρώτο προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ.

Οίνοι από Ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες, ξηροί, ημίξηροι, αφρώδεις και ημιαφρώδεις, γλυκείς και αποστάγματα, των πλέων αναγνωρισμένων οινοποιείων της βόρειας Ελλάδας, με την ένδειξη ΠΟΠ (Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης) και ΠΓΕ (Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης), θα προσφέρονται στο κοινό για κάθετες και οριζόντιες γευστικές δοκιμές.

Στην έκθεση, θα υπάρχουν ακόμη τα θεματικά περίπτερα:

- Οινογνωσία και γευσιγνωσία

Γνωριμία ποικιλιών που καλλιεργούνται στη Βόρεια Ελλάδα

- Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος

Οινοτουριστικό δίκτυο

- Τοπικά προϊόντα

Γευστική δοκιμή τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων από τη Βόρεια Ελλάδα

Μεταξύ 18:00 και 21:00 θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός τυφλής γευσιγνωσίας μονοποικιλιακών κρασιών των μελών της «Οίνοι Βορείου Ελλάδος», για το κοινό.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Δημοτικούς λαχανόκηπους δίνει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Γ. Βρούτσης: Οι αλλαγές στο Ασφαλιστικό δεν θα έχουν επιπτώσεις στις κύριες συντάξεις