Νέα σειρά από διακοπές νερού βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη, λόγω έκτακτων προβλημάτων στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα:
Διακοπή υπάρχει στην Πυλαία, λόγω προβλήματος στις οδούς Μεγάλου Αλεξάνδρου, Βεργίνας και Θεσσαλονίκης, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:30.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στο Πανόραμα, λόγω προβλήματος στην οδό Γράμμου 39 το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:30.
Διακοπή υπάρχει και στην Άνω Πόλη. Το πρόβλημα είναι στην οδό Τυρταίου 5 και επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 15:00.