Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Έπεσε σε 6 χρόνια η ποινή 22χρονου για βιασμό ανήλικης

viasmos-gynaika
Θεσσαλονίκη: Έπεσε σε 6 χρόνια η ποινή 22χρονου για βιασμό ανήλικης
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ο δράστης επέστρεψε στις φυλακές για την έκτιση του υπόλοιπου της ποινής του

Υπόθεση βιασμού 14χρονης, φιλοξενούμενης σε ίδρυμα ανήλικων κοριτσιών, από νεαρό, απασχόλησε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης. Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 22χρονο κατηγορούμενο, καταδικάζοντάς τον σε συνολική κάθειρξη 6 ετών, με την αναγνώριση του ελαφρυντικού της μετεφηβικής ηλικίας. Η ποινή μειώθηκε κατά δύο έτη σε σχέση με την πρωτοβάθμια δίκη.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η υπόθεση διαδραματίστηκε τον Ιανουάριο του 2020, όταν η παθούσα και δύο συνομήλικες φίλες της, φιλοξενούμενες επίσης στο ίδιο ίδρυμα, βγήκαν βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εκεί, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, συναντήθηκαν με παρέα τριών μεταναστών, και καθώς είχε περάσει η ώρα αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε δωμάτιο φθηνού ξενοδοχείου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, ο κατηγορούμενος την εξανάγκασε σε συνουσία παρά τη θέλησή της. Η 14χρονη έφυγε έντρομη και εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα, ημίγυμνη και ξυπόλυτη, στην πλατεία Αριστοτέλους από αστυνομικούς.

Στην απολογία του, ο νεαρός δράστης είπε ότι είχαν καταναλώσει αλκοόλ. Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος επέστρεψε στις φυλακές για την έκτιση του υπόλοιπου της ποινής του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τουρκία: Το PKK αρνείται κάθε εμπλοκή στην επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Τζιτζικώστας: Ο πολίτης και ο τόπος σαφής προτεραίτοτητα στον προϋπολογισμό