Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έρχεται στη ΔΕΘ η 12η «Zootechnia» από 2 έως 5 Φεβρουαρίου

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η έκθεση αποτελεί τη μοναδική εξειδικευμένη διοργάνωση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του πρωτογενούς τομέα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η 12η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, «Zootechnia», θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 5 Φεβρουαρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση αποτελεί τη μοναδική εξειδικευμένη διοργάνωση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια και στοχεύει να αποτελέσει σημείο αναφοράς για όλες τις νέες εξελίξεις στην κτηνοτροφία και στην πτηνοτροφία, προσφέροντας το απαραίτητο πεδίο για τη διενέργεια B2C και B2B συναντήσεων. Παρούσες θα είναι όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας, οι οποίες και θα ενημερώσουν τους επισκέπτες για τις δυνατότητες εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης της παραγωγής τους.

Τη Zootechnia, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΘ-Helexpo, θα πλαισιώσει ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων το Pet Festival -έκθεση ζώων συντροφιάς και ζωοφιλίας- και το Σαλόνι Αλόγου, ένα αφιέρωμα σε φυλές αλόγων.

Ακόμη θα πραγματοποιηθεί το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το κρέας και τα προϊόντα του, ενώ το Εργαστήριο Ζωοτεχνίας και το Εργαστήριο Διατροφής του Τµήµατος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστηµών Υγείας του ΑΠΘ, με την υποστήριξη της ΔΕΘ-Helexpo, θα αναδείξουν το ελληνικό αυγό µέσα από την µακρόχρονη ερευνητική τους εμπειρία στην ανάπτυξη καινοτόµων προϊόντων αυγού και στην υιοθέτηση ορθών πρακτικών εκτροφής.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

karxarias
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»